Om Materialet Jesmonite

Jesmonite består af et to komponent vandbaseret akrylpolymervæske samt et mineralbaseret pulver, hvilket gør det til et miljøvenligt og bæredygtigt materiale. Det indeholder ingen gift eller opløsningsmidler og er derfor ikke skadeligt for naturen og vores miljø.

Når de to komponenter blandes skabes et produkt med en glat og blød overflade. Som kontrast tilføjes der farve, terrazzo chips, sten eller skaller, hvilket giver materialet mere liv, og noget unikt er hermed skabt i form af de farver og udtryk der vælges til produkterne. Produktet er efterfølgende meget holdbar og hårdfør overfor slag og slitage.

Er produktet som beton eller keramik? Nej, Jesmonite har ingen referencer til beton, og er ligeledes både lettere og meget stærkere end beton, sten, glas og keramik.

Da produktet er håndlavet kan der forekomme minimale luftbobler eller mindre ujævnheder, samt afvigelse på farve og effekter.
Mine produkter er imprægneret med en vandbaseret akryl sealer, hvilket gør produkterne afvisende overfor snavs og væske. Dog anbefales jeg at der tørres større mængder af væske op, så holder produktet sig bedst. Aftørres med fugtig klud.