Handelsbetingelser

CVR: 35893660.
Rådyret 48, 9530 Støvring.
Telefon: 6133 4136.
Mail: info@bymette.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på online køb af varer på www.bymette.dk til levering i Danmark, (dog undtaget Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt).

Bymette.dk har åben 24 timer i døgnet. Det kan dog forekomme at vi lukker butikken grundet ferie eller vedligeholdelse. Der vil dog være besked på siden derom.

For at handle på bymette.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du udvælger de varer du ønsker at købe, og lægger dem i ”kurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af kurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”gå til kassen”, hvor du indtaster dit land, navn, adresse, e-mail, telefonnummer og vælger betalingsform, samt levering.

På alle varer i webshoppen er angivet lagerstatus. Denne opdateres manuelt og er altid vejledende.

Hos bymette.dk pakker vi gerne din vare flot ind – og skriver et personligt kort til modtageren, ganske gratis selvfølgelig. Du skal blot tilføje det i kommentarfeltet “Bemærkninger til ordren” ved bestilling.

Bymette.dk modtager betaling med Dankort/VISA-dankort samt alle internationale betalingskort. Samt du kan betale via Mobilepay.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Bymette.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med vores betalingsudbyder (www.bambora.dk) og din bank. Bymette.dk opkræver ingen gebyrer ved brug af betalingskort.

Alle priser på www.bymette.dk er inkl. moms, og i DKK.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Modtager du ikke en bekræftelse, så bedes du kontakte os på info@bymette.dk

Når du handler hos betonogdesign.dk er der fast fragt til pakkeshop og levering til arbejdbejdsplads på 45 kr, og levering til hjemadresse på 59 kr. Alle pakker sendes med GLS. Vi bestræber os på at afsende dine varer inden for 1-3 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Bymette.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender bymette.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.
Forsendelse til udlandet er varierer afhængig af land (vi forbeholder os dog også ret til at opkræve en højere sats afhængig af varens størrelse og vægt. Du vil blive kontaktet, hvis dette er tilfældet).

Skulle du fortryde dit køb har du 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dag du modtog varen. Inden den tid skal du skrive en mail til os og hvor du meddeler os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.


Send varen til:
Bymette.dk
Rådyret 48
9530 Støvring

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.Varen skal returneres i samme stand som du modtog den, ubrugt og i original emballagen. Når vi har varen retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til fragt og returnering er forbeholdt køber.

Varen skal være bymette.dk I hænde senest 14 dage efter, du modtog varen. Send en mail til info@bymette.dk med angivelse af hvad du returnere herunder ordrenummer, samt navn og adresse eller kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. “track and trace” nummer. Vi tilbagefører beløbet (købsprisen) til det betalingskort, der er brugt til købet.

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne.

Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os altid ret til at afgøre, hvilken form for kompensation kunden skal modtage.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@bymette.dk eller ved brug af kontaktformularen på hjemmesiden.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Send varen til:
Bymette.dk

Rådyret 48
9530 Støvring

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Derudover vil vi gerne have oplyst dit ordrenummer.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. ”track and trace” nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.