Blog

Velkommen til min blog
Beauty By Mette

En Lille Negle guide...............................................................

D. 5. marts 2019

Negle findes i mange kvaliteter, priser og systemer. Det kan ofte være en jungle at finde rundt i hvad man skal vælge ? Hvilke prisleje der er rimeligt, og hvordan man efterfølgende skal pleje og behandle sine negle. Hos mig er tingene ret enkelte - det eneste mine kunder selv skal gøre, er at pleje sine kunstige negle - med solar Oil fra CND - en gang dagligt. Rigtig gerne inden sengetid - så man får mest muligt ud at oliens mange vitaminer og egenskaber. Bliver neglene for lange kan man file lidt af længden, inden næste besøg. Resten er op til negleteknikerne. Gør denne sit arbejde ordentligt, og bruger kvalitets produkter - skal kunden gerne kunne gå 3-4 uger mellem hvert besøg. Og neglene skal stadig holde sig pæne og hele. Da jeg borger for kvalitet giver jeg altid 1 uges fuld garanti på mine neglebehandlinger.


Hvor ofte man skal besøge sin negletekniker kommer an på flere ting. Hvor hurtig gror ens negle? Er man god til at smøre m. olie? Hvordan bruger man sine hænder i daglig dagen? Hvor lange er de? Tager man medicin ? Altså hver 3 uge ca. i hvert fald hvis neglene er lange. Er man bruger af medicin, og meget aktiv m. hænderne vil jeg også anbefale 3 uger. Har man der i mod meget langsomt voksende negle og en kort længde - kan man trække tiden lidt. Men - husk altid at tag en snak med din negle tekniker herom.


Prisklasse ? Hvad skal man gi' for et sæt negle? Et sæt kvalitetsnegle, lavet hos en prof. negletekniker, der anvender et anerkendt brand må ikke koste mindre end 500 kr. Hos en anerkendt tekniker der kan sit fag ligger prisen fra 500kr. til 1300 kr. Afhænig af uddannelse, erfarring og beliggenhed. Men der findes også et hav af teknikerer der er under uddannelse, har det som hobby eller er selv lært. Her ligger neglene nok omkring 200 kr - 500kr. Det er her man skal passe på og være lidt kritisk. Kvalitet og holdbarhed er måske ikke så god - men er man under uddannelse er det helt ok. Så længe man ved det ikke er en uddannet tekniker, kan man heller ikke forvente helt så meget. Det der er vigtigt her, er at "gå uden om" dårlig og uprofessionelle produkter /brandt. Læg aldrig hænder til ukendte brands og produkter fra "wish" og billige udenlandske hjemmesider. Man ved aldrig havd der er puttet i produkterne, og de kan fremkalde frygtelige allergiske reaktioner. Ikke nok med man får en alergisk reaktion efter behandlingen, men man er måske allergisk resten af livet - hvis uheldet virkelig er ude.

cnd negleolie beskyttelse behandling

Smukke Vipper

d. 5.marts 2019

Single lashes kan laves på rigtig mange måder. Men en ting er sikkert - hos mig får du ikke overdimensionerede vipper som på billedet. Jeg har to vippe uddannelser og 4 års erfaring bag mig.

Hos mig er hvert sæt vipper unikt, og afstemt efter den enkelte kunde. Der tages højde for kundens øjenform, og jeg kigger på hvilke længde og kurver der matcher kunden bedst.


Som tommelfinger regel forlænger jeg vipperne med et par mm. - med mindre kunden insisterer på andet. Det er nemlig  sundest for natur vippen, og giver den bedste holdbarhed. Laver man over dimentionerede vipper holder de knap så lang tid. De bliver hurtig endnu længere, og ofte udsættes for større slid. Jeg syntes det er vigtig at tage højde for narur vipperne både når man vælger længde og kurve.  Ofte bruger jeg b kurver, da jeg syntes de holder bedere - end den populærer c kurve, der kurver lidt mere.  Jeg bruger kun kvalitets og EU godkendte produkter til mine behandlinger. Jeg køber mine vipper i DK af anerkendte grossister, så jeg ved er er styr på tingene. Min lim og primer er jeg meget obs på, og bruger en rigtig god kvalitets lim købt i DK.


Pleje - det er meget forskelligt hvad de forskellige vippe teknikere anbefaler af daglig pleje. Nogen sælger specielle Lash shampooer og serumer til deres kunder. Det vigtigste er man holder sine lashes rene og ikke piller i dem. Børst dem igennem morgen og aften, og når de har været fugtige. Rens grundigt make up rester af gerne m. vand eller lash shampoo. BRUG ALDRIG MASCARA på de kunstige vipper, det ødelægger limen. Serum er en god ting både når man har lashes på og efterfølgende. Serum gør at natur vipperne holder sig sunde og stækre - dette bevirker også man kan lave et smukkere sæt single lash. 

Hvor lang tid holder et sæt single lash? Det kommer igen an på hvor godt man passer og plejer de, og hvad de udsættes for i daglig dagen. Udsættes de for meget støv, klor, sauna, høje temperaturer så forkortes holdbarheden, da det slider på lim og vipper. Holde dem rene - så holder de længere - og du er godt på vej. 


Pris klasse er også meget forskelligt det ligger fra 300 kr. til 1500 kr. Afhængig af klinikkens beliggenhed, vippe teknikerens erfarring og uddannelse, samt hvilke type vipper du vælger. Men jeg tænker en middel pris ligger på de 800-1000kr. for et sæt single lash. I hvert fald hvis det er en anerkendt klinik, med en uddannet tekniker, og der bruges ordentlige produkter. Sørg for klinikken bruger godkendte produketer - så du undgår en allergisk reaktion, da dette kan få alvorlige konsekvanse - også fremad rettet.

ekstra lange vipper vippesalon beauty by mette

Beauty By Mette

 

Brædestrupvej 61, Åle

7160 Tørring

 

Tlf. 22 33 99 66

metteajensen@icloud.comÅbningstider


Tirsdag - Ondag - Torsdag -

10:00 - 17:30.


Mandag - Fredag efter aftale.


Betaling: KUN KONTANT.

Brands

 

2019 Copyright. All Rights Reserved

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend