Bryn & Vipper

Bryn & Vipper

Vi opfylder dine drømme, så læs mere om

behandlingerne og vælg den der passer lige til dig.

Bryn

 

Smukke bryn er en vigtig del af dit udseende. Det markerer og fremhæver dine øjne, der er en stor del af din personlighed.

 

Jeg har to behandlinger der kan hjælpe dig med smukke bryn. Den mest brugte er almindelig ret og farve. Huden afrenses og brynene rettes m. voks eller pincet efter ønske – husk jeg her anvender en skånsom og mild voks specielt egnet til sensitiv hud. Herefter farves vipper med Medex øjenvipper farve – en mild og allergi venlig farve.

 

Medex er kendt for deres høje kvalitet og gode holdbarhed.

 

Jeg finder den rette farve og nuance der passer præcis til din tint. Ofte mixer jeg farverne for at få bedre holdbarhed og smukkeste look. Overskydende farve vaskes af og der afsluttes med en dejlig velduftende aloe vera gel der beroligede huden og lukker ned til hårsækkene. Dette hindre snavs og bakterier i danne betændelse i hårsækkes. Husk at undgå sauna, klorvand og solarie 24 timer efter voksbehandlinger. 


Der må påberegnes overskudsfarve de første 24 timer - så book helst behandlingen et par dagen inden den store fest - eller ferien. 

 

Behandlingstid ca. ½ time.

 

Holdbarhed individuel.

Vipper

 

Har du små fine lyse – næsten usynlige vipper har jeg 2 behandlinger der kan hjælpe dig på vej.

 

Den mest brugte er ganske almindelig farve. Jeg bruger også her farver fra Medex et anerkendt kvalitets brand med god holdbarhed. Allergi venlig og EU godkendt. God til følsom og særlig sensetiv hud. Jeg mixer her farverne sort/blå for bedste holdbarhed. Farven påføres – trække tid 10 min. Herefter vasks den af.


Behandlingstid: 30 min.


Holdbarhed: Individuel.

Single Lash

 

Single lash er limousinen indenfor vippe behandlinger. Single lash er også en nyere metode til at få lange flotte vipper. Hvem vil ikke gerne ha’ smukke dådyr øjne med lange forførende vipper?

 

Samtidig er det tidsbesparende i hverdagen da du undgår brug af mascara, afrens og sorte render. Til fest er de smukke vipper også et hit – da det fuldender looket på en smuk make up.Ved brug af Single Lash - ser vipperne mere naturlige ud, end de ofte

overdimensionerede strips vipper. Du undgår også vipperne pludelig løsriver sig i løbet af aftenen, og sidder skævt. Eller endnu værre du sidder flirtende og blinkende med den ene vippe på kinden!

 

Vipperne laves så de matcher dine egne vipper mest mulig – dette gøres for at skåne naturvippen og forlænge holdbarheden. Ved single lash afrenses vipperne, og der kommes vipper på 1:1, der kommes mellem 80 -120 vipper på hvert øje. 

Jeg har to uddannelser som VT og lavet vipper i over 4 år – så læg dig trygt på min briks og bliv forkælet.


Opfyldning eller aftagning anbefales efter 3 uger.

 

Behandlingstid ca. 2 timer.


Beauty By Mette

 

Brædestrupvej 61, Åle

7160 Tørring

 

Tlf. 22 33 99 66

metteajensen@icloud.comÅbningstider


Tirsdag - Ondag - Torsdag -

10:00 - 17:30.


Mandag - Fredag efter aftale.


Betaling: KUN KONTANT.

Brands

 

2019 Copyright. All Rights Reserved

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend