Bag ByMette

Bag Bymette.dk står jeg Mette Pedersen, et meget kreativ skabende menneske, med passion for boligindretning og design. Jeg er bosat i Støvring i Nordjylland, hvorfra jeg driver mit lille kreative univers, og har mit eget værksted.

Jeg har arbejdet med at designe og støbe brugskunst i mange år, hvor beton har været mit foretrukne materiale, og med det har jeg været selvstændig med min egen webshop siden 2016.

I 2022 var mit ønske at prøve et nyt materiale, og jeg blev facineret af materialet Jesmonites muligheder. Og efterfølgende blev bymette.dk skabt.

Når du køber et produkt fra Bymette, får du et produkt der er 100% lavet af mig. Inden produktet når til dine hænder har det været igennem mange overvejelser, inden det håndstøbes, håndslibes og efterbehandles. Det har været i mine egne hænder over flere omgange, inden det er særlig udvalgt til at blive sendt til dig.

Alle produkter er derfor hver især unikke og personlige, med hver deres kunsteriske udtryk. Derfor findes der ligeledes ikke to produkter der er identiske.